• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  E-mail

       Az orvostudomány erőfeszítései ellenére a civilizált társadalmakban bizonyos betegségek gyorsan terjednek.

   

  Sok betegség civilizációs ártalomnak tekinthető, jelentős részük pedig a stressz következtében kialakult pszichoszomatikus eredetű probléma.

   

  A szervezett orvoslás a betegségek diagnosztizálása után a betegek gyógyítását gyógyszeres kezeléssel vagy műtéttel oldja meg, mely módszerek alkalmazásával az orvosok óriási eredményeket érnek el.

   

  Nem megoldott azonban a betegségek megelőzésének szervezett rendszere, mely rendszernek aktív részese maga a beteg, hiszen életmódjával, étkezési szokásaival előidézheti, vagy elkerülheti számos, akár halálos kimenetelű betegség kialakulását (pl.: szív- és érrendszeri betegségek, az emésztőrendszer betegségei, stb.).

   

  A szervezett gyógyítás főszereplője az orvos, a beteg szerepe elsősorban a kezelések vagy a műtét elviselésére korlátozódik, és bár az orvosok is hangsúlyozzák az életmód, az étkezés helyes megválasztásának fontosságát, alapvetően nem építenek rá.

   

  További gondot jelent a gyógyszerek számos mellékhatása, ami növekvő problémát jelent.

   

  A gyógyszerek, a vegyszerek, amelyek háborút vívnak a testben a többi gyógyszerrel, étel adalék anyaggal, tartósítószerrel, mesterséges édesítőkkel, aromákkal, színező anyagokkal, ízfokozókkal, de a mezőgazdaság vegyszerei, a szennyezett környezet is káros hatással van szervezetünkre.

   

  A hagyományos gyógymódok a betegség okát, az energia egyensúlytalanságot célozzák meg, és a szervezet tisztításával, regenerációjával, ellenálló képességének növelésével segítik az egészség helyreállítását. Legnagyobb szerepe a megelőzésben, az anyagcsere betegségek kezelésében, és az orvosi terápiákkal párhuzamosan, azok kiegészítésében van.

   

  A beteg felelősséget vállal az egészségéért, és tudja, a gyógyulásáért neki is tennie kell valamit.

  A már kialakult súlyos betegségek gyógyításához e módszerek nem elegendőek, az orvos szerepe nélkülözhetetlen.

   

  Egyre többen gondolják - orvosok, terapeuták és betegek - hogy

  a teljes gyógyulás érdekében a szervezett orvoslást és a természetgyógyászatot egyaránt igénybe kell venni.

  Mindkét rendszernek megvan a szerepe, és feladata.