• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Ma azért nem, ... E-mail

  Mert nem tud kikapcsolni

  Ötös fokozatú tornádó közeleg, szerencsére csak gondolatban: nincs kész a holnapi beszámoló, pont most lázasodott be a gyerek, vasalni kéne, és a barátnője is telefonált, válik a férjétől.

   

  Nem élünk szex-barát világban. Csipogók, csengőhangok, interneten érkező üzenetek szakíthatják félbe a legintimebb pillanatokat, illetve azoknak még csak a gondolatát is.

   

  Ehhez adódik hozzá a stressz káros hatása: csökkenti a nemi vágyért felelős tesztoszteron hormon szintjét mindkét nemben.

   

  Az sem segít, hogy a hétköznapi munka végeztével még mindig nem foglalkozhatnak magukkal a nők. Szervezik a nyaralásokat, fizetik a számlákat és vasalják az erősebbik nem ingeit. Tartják a kapcsolatot mindenkivel, aminek az a következménye, hogy önmagukkal teljesen elveszíthetik a kontaktust, mert nem tudnak ráhangolódni sem a pihenésre, sem a testmozgásra, sem a szexre.

   

  Gyógymód: Itt már nagyobb változtatásokra van szükség!  Azért nincs szex, mert...

   

  Nincs rá idő

  Mindenki elfoglalt. Az alvást és az evést elintézik két megbeszélés és a Vészhelyzet új epizódja között.

   

  A szükségletek hierarchiájában a szex nem előzi meg az étkezést és a pihenést, de nem is kell a legalsó lépcsőfokon helyet foglalnia, hiszen párnás védelmet nyújt a mindennapok apró bosszúságai ellen.

   

  Gyógymód: Tegye a szexet a hierarchia csúcsára.

   

  Muszáj ezt csinálnia, mert ha nem, annak súlyos következményei lesznek: eltűnik a varázs. Ha elhanyagolja a szexet - ami azért, valljuk be, némileg izgalmasabb, mint a csekkbefizetés -, megkopik a ragyogása, a szex ugyanis ellazít, fiatalít.

   

  Legyen őszinte!

   

  Lenne ideje a szexre, csak éppen mással tölti el. Valószínűleg mosogatással, vasalással vagy akváriumtakarítással.

   

  A szex helyét tudatosan keresni a határidőnaplójában nem vall ugyan romantikára, de ez még mindig inkább az, mint egyáltalán nem szakítani rá időt. Ha előre lefoglalod a helyed egy étteremben, már nem is esik olyan jól az étel? Azt sem szabad elfelejteni, hogy a szex tulajdonképpen nem kerül túl sok időbe.

   


   

  Azért nincs szex, mert...

   

   

   

  Ön és a párja inkább testvérek, mint szeretők?

  A szexuális élet felpezsdítését jórészt az agy végzi, amelyet annál nehezebb munkára bírni, minél messzebb vagyunk az első randevútól. A bemutatkozó hetek izgalma lassan csökken, majd esetleg meg is szűnik: az agy hozzászokik ahhoz, hogy a másik fél látása, tapintása hatással van rá, és már nem is reagál az impulzusra. Általában tizennyolc hónap alatt alakul át a testiséggel felfűtött szerelem tartós érzelmi kapcsolattá.

   

  Gyógymód:

   

  Biztosíthatom, hogy nem a Született feleségek sorozatban keresendő!