• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Ekcéma - alternatív kezelés E-mail

   

  Az ekcémás tünetek megjelenését gyakran olyan irritatív anyagok okozzák, amelyeket könnyűszerrel el lehet kerülni a mindennapi életben.

  Szerencsés esetben egy-egy mosószerrel - vagy egyáltalán a mosószerekkel való érintkezés - bizonyos szappanok vagy tusfürdők használatának mellőzése megoldást hozhat.

   

  Természetesen az allergiás bőrérzékenység allergénjeit is ki kell küszöbölni, legyen az valamely fém, házipor, állatszőr vagy bármi egyéb anyag, mondjuk valami étel, ami nem kívülről okoz ekcémát.

   

  A helyes bőrápoláshoz a száraz, túlérzékeny bőr sajátságait kell figyelembe venni. A bőrápolás nem egyszer megelőző gyógymód, ami helyi vagy tüneti kezelést is nyújt.

   

  Minthogy azonban az igazán kellemetlen tüneteket általában a bőr általános szárazsága és érzékenysége mellett immunrendszeri túlérzékenység is okozza, sajnos a megelőző óvintézkedésekkel legfeljebb enyhíteni lehet a tüneteket.

   

  Az ekcémák kellemetlen tulajdonsága, hogy könnyen kiújulnak, fellángolnak, és ekkor már nem elég egy-egy környezeti faktor kerülése. Márpedig több faktort logikusan nehezebb kiiktatni, mint csupán egyet. Az immunrendszer is érzékenyebben reagálhat, mint mondjuk egy-két évvel korábban.

   

  A diagnózis felállítása  során igyekeznek beazonosítani azokat az irritatív anyagokat, amelyek a bőrön kóros tüneteket váltanak ki.

   

  Okai változatosak lehetnek: házipor, házipor-atka ürüléke, állati szőr, gyapjú, állati eredetű textíliák, bizonyos ételallergének, illatanyagok, mosószerek, fémek (nikkel vagy réz), illetve a legkülönbözőbb szintetikus vegyi anyagok.

   

   

  A vizsgálatokkal bizonyítható faktorokon túl is résen kell lenni, mert megjelenhetnek idővel új allergének, irritáló faktorok is, amelyek addig nem okoztak problémát.

   

  Az általános alapelveket és terápiákat - , amelyek a genetikai adottságokra természetesen nem lehetnek befolyással, a tüneteket azonban jelentősen enyhíthetik - a helyi és szisztémás kezelések.

   

   

  Ekcéma és az étrend

   

  Az ekcémás betegeknél nem elegendő a szteroidos illetve hidratálókkal történő kezelés, az étrendre is nagyon oda kell figyelni.

   

  Becslések szerint az ekcémás gyermekek több, mint harmada ételérzékeny, ami a bőrtüneteket súlyosbítja. Ha az ételérzékenységnek nincsen emésztőszervi tünete, akkor nem nevezhetjük ételallergiának. Ilyenkor a bőrpróba is negatív, a reakcióban IgE nem vesz részt.

   

  Vannak azonban olyan betegek, akiknél az atópiás ekcéma az IgE közvetítette valódi ételallergia tünete.  Élelmiszerre kell gyanakodni


  - ha vannak egyéb tünetek, melyek étel-intoleranciára vagy étel-allergiára utalnak,
  - ha észrevesszük, hogy valamely élelmiszer hatására az ekcéma rosszabbodik,
  - ha emésztési problémákra utaló tünetek is megjelennek (hasmenés, hányás, böfögés),
  - ha gyermekeknél a száj körül jelentkezik az ekcéma,
  - ha felnőtteknél az ekcéma a kézen vagy az ajkakon nem múló (hólyagos) kiütés formájában van jelen (előfordulhat, hogy valamely élelmiszer nikkel- vagy egyéb fémtartalma okozza az ekcémát).

   

  Speciális diéta rovarunkban igyekszünk hasznos tanácsokat adni az ekcémás betegeknek is.

   

  Javaslat:

   

  A dr.Nona  termékek nagy előnye, hogy mindegyike tartalmazza az Archeabaktériumot.

   

  Használatával hosszú távú tünetmentességet lehet elérni, és a használat hossza sincs maximalizálva. Nem lehet hozzászokni, s nagy előnye, hogy az egész testre lehet használni, mert nincs maximálva a bekenhető testfelület nagysága.

   

   

  Kis terület érintettsége esetén:

   

    Fázis 3 

    Fázis 2 -fejbőrre

    Solaris DN

    Soupseen

   

   

  Közepesen súlyos esetben:

   

    Fázis 3 

    Fázis 2 -fejbőrre -

    Solaris DN

    Soupseen

    Yamseen

    Kéz és körömápoló balzsam

    Holt-tengeri sós fürdő

   

   

  Kiterjedt, súlyos esetben:

   

    Fázis 3 

    Fázis 2 -fejbőrre -

    Solaris DN

    Soupseen

    Yamseen

    Kéz és körömápoló balzsam

    Holt-tengeri sós fürdő vagy Holt-tengeri borogatás

    Ravseen

   

  Használatuk kúraszerűen javasolt (2-3 hónap)

   

  Startcsomag ekcéma kezeléséhez