• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Lucerna E-mail

   

   

  A lucernát Frank Bouer biológus a nagy gyógyítónak nevezte. Megállapította, hogy ennek a növénynek a zöld levelei 8 esszenciális enzimet tartalmaznak.

   

  Tartalmaz még könnyen szívódó (szerves) A, D, K, U, B6 és E vitaminokat. Makro elemek közül kalciumot és foszfort. Tulajdonképpen az összes zsírban oldódó vitaminunkat tartalmazza.

   

  Figyelemre méltó a K-vitamin, amely megfelelő mennyiségben a szervezetünk folyékony kötőszövetének a vérnek a véralvadását biztosítja (prothrombin képződés).

   

  A K-vitamin triót alkot, K1 és K2 vitaminokat a bélbaktériumok állítják elő. A K3 (konakion) vitamin szintetikus, gyári termék.
     
  Miben segít?

   

  - Természetes vízhajtó (a szívet nem erőlteti meg).
  - Megakadályozza a belső vérzést.
  - Szerepet játszik a menstruációs vérzésben is.
  - Elősegíti a véralvadást.
  - Leállítja a nagyfokú hasmenést.
  - Sok rákos szervezet kiált ezért az elemért.

   

  Természetes formában a pórsáfrány, a tojássárgája, a tengeri hínár, a halmáj olaj és a leveles zöldfőzelékekben található. A közönséges polivitaminokban, multivitaminokban nem található.


  Csak a szintetikus K-vitamint (K3) nem tanácsos 500 µg-nál nagyobb mennyiségben szedni!

   

  Sok jót mondhatunk e termékről, hiszen valóban sok jót tehet a szervezetünkért.

   

  A nagy gyógyító nevet elnyerhette a K-vitamin, de az igazi gyógyító az ember immunrendszere.

   

  Ő a nagy koordinátor, akinek bizony a K-vitaminra is szüksége van, mint hűséges „K-atonára” a kiváló egészségért vívott harcban.

   

   

  Hatása a gyógyításban:

   

  Mostanában sok szó esik a vér sav-lúg (pH) egyensúlyáról, ami valójában az egészség alapját jelenti. A modern táplálkozás azonban messzemenően felborítja ezt az egyensúlyt.

   
  A fehérje és a keményítő túlfogyasztás, ott is a fehér lisztnek, fehér cukornak, mértéktelen használata okozza azt, hogy a vér savassá válik és így az egész szervezet sokkal inkább támadhatóvá.


  Ha az egyensúlyt vissza tudjuk állítani, megkezdődik a szervezetben a gyógyulás. Ezt pedig leginkább a lucerna segíti elő oly módon, hogy a növényben a rengeteg ásvány, főleg fémek a vér lúgosodását segítik elő.
   
   
  Tüdő asztma, allergia

   

  Rendkívüli klorofil tartalmának köszönhetjük azt, hogy az összes légzőszervi megbetegedésben sikeresen jár el. A felhalmozódott nyálkát el tudja távolítania testből. 
    
   
  Nyitott seb és üszkösödés
   
  A nyitott seb, gyógyulásnak indul, ha időben savtalanítjuk a vérünket.

   

  Lucernával ezt elérhetjük. Klorofil tartalmánál fogva segít a sejtek felépítésében is.


  Ilyen esetekben természetesen ajánlatos támogatni a napi táplálékkal is a gyógyulást, jó ha főleg lúgos hatású táplálékot fogyaszt a beteg.
   
   
  Koszorúér megbetegedés:

   

   

  Az egyik okozója a koronaér betegségének a koleszterin lerakódása a szívhez közel eső erekben, a szív artériákban.

   

  A lucernában számtalan olyan anyag található, amely jótékonyan hat ilyen szempontból a szervezetünkre. Így megtalálható a szaponin, amely szinte kitakarítja az artériákat.

   

   

  Ennél a tulajdonságánál fogva mondhatjuk azt, hogy fogyasztása segít minden érrendszeri és szív-betegség gyógyításában.
   
   
  Vérnyomás kiegyenlítő hatás:

   

  Minden anyagot tartalmaz, amely elősegíti a vérerek meglágyítását. A véredények keményedése egy bizonyos kor után bekövetkezik. A lucerna képes a magas vérnyomást csökkenteni, az alacsony vérnyomást pedig fölemelni.
   
   
  Vérszegénység


  A vérszegénység általában azért következik be, mert kevés a vas a szervezetben. Ez különösen nőknél okozhat gondot. Minél nagyobb a havi vérveszteség, annál inkább fogy a vas a vérből, s ha nem pótoljuk, vérszegénység következik be, ami csupán a többi betegség kezdete.

   
  A lucerna magas vastartalmánál fogva elősegíti a fáradékonyság csökkentését, hozzásegít a megszüntetéséhez, majd pedig megkezdődik a vér pótlása a szervezetben.
   
   
  Csont és fogak

   

  Magas kalcium tartalma hozzásegít az erős fogazathoz, és csontozathoz. Ugyancsak ennek az ásványnak köszönheti, hogy szív izomerősítőként is számon tartják.