• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Ginkgo biloba

   

   A Ginkgo biloba - magas, kétszikű növény, Japánból és Kínából származik, Európában dísznövényként termesztik. Ez az egyetlen növény, amely túlélte a hirosimai bombázást.

   

  Az utolsó jégkorszak óta változatlan formában létezik, mert rendkívül ellenálló a környezet szennyezéssel, a betegségekkel és a rovarokkal szemben.

   

   

   

  A kétszirmú Gingkót, mint gyógynövényt a kínai orvostudomány több mint 5000 éve ismeri. A levelek kivonata 24% glükozid-flavonoidot, 6 % terpént - glikolidot és bilobalidot - tartalmaz.

   

   

   

  A gingko, vagyis magyar nevén a páfrányfenyő számtalan betegség kezelésére szolgál.

   

  Először 1436-ban, a Ming dinasztia idején jegyezték le jótékony hatását.

  1505-ben már az agy jótevőjeként, s a hasmenés egyik leghatásosabb ellenszereként tartották számon.

   

  A gyógyszerkönyv a ginkó kivonatot az étvágygerjesztők, emésztési zavart javítók, központi idegrendszeri serkentők közé sorolja, emellett külsőleg hályog kezelésére is alkalmas.

  Ahhoz, hogy az agy rendesen működjön, folyamatos oxigén- és tápanyagellátásra van szüksége. Bármilyen vérkeringési zavar negatívan hat az agyműködésre.

   

  Ha huzamosabb ideig vérkeringési zavar áll fenn, például érelmeszesedés következtében, akkor koncentrációs nehézség, koordinációs (egyensúly) zavar, hányinger, fejfájás, memóriagyengülés, elbutulás, agyvérzés alakul ki.


  A különleges bioflavonoidoknak köszönhetően a ginkgo biloba biológiailag rendkívül aktív, aktívabb, mint bármilyen más növény.

   

   

   

  Hogyan hat az emlékezőképességre?

      

  A páfrányfenyő fokozza a végtagok és az agy vérkeringését és oxigénellátását.

   

  Nem csak roboráló szerként, de időskori memóriaproblémák kezelésére is alkalmas. Jótékony hatással lehet a szellemi teljesítőképességre is, így szellemi munkát végzőknek nagy segítséget jelent.

   

   

  Az érelmeszesedéssel összekapcsolható alvászavarokat szintén képes enyhíteni.

   

    

   

  A következő hatásokkal rendelkezik:


   1. Javítja a szív és az agy ereinek rugalmasságát, kitágítja azokat, ezáltal javul az agy tápanyagellátása, meggyorsul a salaktalanítása. Jelentősen javul a perifériás vérerek mikrocirkulációja, a végtagok vérellátása.
   2. Mivel erős antioxidáns, a ginkgo védi a sejtfalakat a szabad gyökök pusztító hatásaitól.
   3. Nő az oxigénmennyiség a vérben, ami javítja a memóriát, az általános erőnlétet, mozgásképességet.
   4. Felgyorsítja az információ továbbítását a központi idegrendszer sejtjeiben, javítja az emlékezőképességet, megszünteti az isémiás agy-érelmeszesedés és traumák következményeit, megszünteti a fülzúgást és a fülcsengést, javítja a belsőfül vérkeringését.
   5. Javul a tanulási készség, a mentális képesség, a reakciósebesség, a hangulat, megszűnik az idegesség, az ingerlékenység, serkenti a koncentrációs képességet, fékezi az Alzheimer-kór tüneteinek súlyosbodását.
   6. Csökkenti a vér csomósodását, feloldja a vérrögöket, megakadályozza azok kialakulását. Hatékony az érsérülések és véraláfutások esetén. Csökken az infarktus és az agyvérzés veszélye.
   7. Szervátültetések esetén csillapítja a szervek kilökődési reakcióját. Meghosszabbítja a szövetek túlélési képességét a szív és a tüdő átültetése után.
   8. Javul a szövetek tápanyagellátása, gyógyulnak a lábszárfekélyek.
   9. Megvédi a kromoszómákat a besugárzástól.
  10. Javul a látás és a hallás.
  11. Férfiaknál javul az erekció.
  12. Csökkennek az asztmás rohamok.
  13. Megvédi a hátgerincet isémia esetén, csökken a gerincbénulás veszélye sérüléseknél.
  14. Egyensúlyba kerülnek a gondolatok és az érzések.