• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Éjszakai regeneráló krém E-mail

   

  Megjelent dr.Nona új éjszakai regeneráló kréme, mely az eredeti receptúra alapján készült és bármely bőrtípusra egyaránt alkalmazható.

   

   

   Éjszakai regeneráló krém - minden vércsoport számára

   

   

  Főbb összetevők:

   

   

  Bioorganonikus só- és ásványi komplexum, víz, növényi olajok, mandula olaj, avokádó, dióolaj, fekete áfonya kivonat, fukszia kivonat, narancskivonat, gingko biloba. Parabénmentes készítmény!

   

   

  A vércsoportot szüleinktől örököljük és egész életünk során ugyanaz marad.

   

  Négy vércsoportot különböztetünk meg a vérplazma és a vörös vértestek bizonyos sajátosságai szerint.

   

  Dr. D'Adamo (a vércsoportok szerinti táplálkozás elméletének atyja) ismert kutatásai, valamint izraeli kozmetikai szakemberek tapasztalatai alapján fény derült arra, hogy bőrünk jellegzetes biokémiai tulajdonsága összefügg vércsoportunkkal.

   

   

  A  "0", "A"," "B" és "AB" vércsoportúaknak szánt éjszakai krém ezen kutatásokon alapszik.

   

  Átadja a bőrnek az adott vércsoport szerint szükséges anyagokat, serkenti a bőr anyagcseréjét, táplálja és erősíti alvás közben.

   

   

  Alvás közben, mialatt az egész szervezet pihen, a krém dolgozik. Táplálja a bőrt, visszaadja eredeti állapotát,amely a nap folyamán megbomlott.

   

  Ösztönzi a változás folyamatát a bőr minden rétegében. Az autotrofikus szisztémának köszönhetően csodálatosan megújítja a bőrt.

   

  Az autotrofikus szisztéma (ATS) alapja, hogy a bőrréteg külső, elhalt rétege az enzimek és a bioorganominerális komplex (BOMC) hatására aktivizálódnak, egyidejűleg újra felhasználásra kerülnek, mint aminosavak és fehérje alap bázisa az új bőrréteg kialakításában.

   

   

  Használat: az arcbőrt tisztítsuk meg dr.Nona arctejjel, majd vigyük fel a krémet az arcra és a nyakra. Várjuk meg, míg teljesen felszívódík.

   

  50 ml

  OÉTI: 44/975/207

   

   

  Válaszolja meg a kérdést saját magának: miért előnyös a dr.Nona termék az Ön számára?