• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  E-mail

  A „Ravseen” készítmény jótékonyan hat az anyagcsere folyamatokra bármilyen mértékű zavar esetén is.

   

   

   

  Serkenti a szervezet védekező funkcióit, növeli a pszichikai megterhelést okozó helyzetekkel szembeni ellenálló képességet, emeli a szervezet általános tónusát.

  Emellett elősegíti a testsúly csökkentését, pozitívan befolyásolja a szervezet zsíranyagcsere folyamatait, csökkentve a zsíroknak és származékaiknak szintjét a bélrendszerben, csökkenti az érfalak koleszterinszintjét.

  A bőr (pl. pikkelysömör), a körmök és az izületek más idült károsodásai esetében gyakorlati alkalmazása széles körű.

  Összetétel:

  - 60%-ban telítetlen zsírsavak (omega 9, 6, 3),

  - halolaj,

  - A és D vitaminok,

  - E-vitamin (tokoferol),

  - holt-tengeri bio-organikus ásványi komplexum.

  A készítmény koleszterint nem tartalmaz!

   

  A telítetlen zsírsavak segítenek leküzdeni a gyulladásos folyamatokat (artritisz), elősegítik a vérzsír szintjének csökkentését, közvetlenül kapcsolatosak a szív megbetegedéseivel és az agyvérzésekkel, segítenek a testsúly csökkentésében (megakadályozzák a zsírok beszívódását, ezért a zsírok a szervezetből változatlan formában kerülnek ki).

  Segítenek az allergiás eredetű ekcéma, az erős mellkasi fájdalmak, a hajhullás, a májproblémák, az idegrendszeri zavarok esetében is.

    E-vitamin (tokoferol). Ez a zsírban oldódó vitamin serkenti az izomműködést és a nemi mirigyek funkcióját, elősegíti az összes zsírban oldódó vitamin elraktározódását a belső szervekben.

  Erős antioxidáns, amely megelőzi a sejtmembránok károsodását. Csökkenti a vérrögképződés valószínűségét, növeli az izomerőt, hatással van a hormonális aktivitásra, erősíti a véredényeket.

  Alkalmazzák az izületi gyulladások és a bőrbetegségek gyógyításában is. Igazolódott a kiválasztó szervek - hipofízis, mellékvesék, pajzsmirigy – funkciójával és működésével fennálló szoros kapcsolata.

  Adagolás: Naponta, 5 perccel étkezés előtt 2-6 kapszula bevétele ajánlott a testsúlytól függően (50 kg alatti testsúlynál napi 2 kapszula, 70    kg – napi 4 kapszula, 90 kg-tól kezdődő súlynál – napi 6 kapszula), 45 napon keresztül

  Ezt követően, amennyiben az állapot javulása tapasztalható, a napi adagot 2 kapszulára lehet csökkenteni. 

   FIGYELEM! Mivel a készítmény halolajat tartalmaz, ezért a halallergiás embereknek a szedésénél óvatosaknak kell lenniük. 

  Nem ajánlatos, hogy tejet igyuk rá.  

   

   

   Megrendelem