• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Newseen E-mail

  Newseen a nyugalomért és stressz leküzdéséértMai világunk nagymértékben különbözik az 50 vagy 100 évvel ezelőttitől. A tudományos felfedezések és a technika vívmányai olyan távlatokat nyitottak meg, amelyről szüleink, nagyszüleink még csak nem is álmodhattak.

   

  Mindennapi életünket a gyorsaság, a hatékonyság, a kényelem és az ismeretekhez való hozzáférés igénye hatja át.

   

   

   

  Az kutatások folyamatos eredményei azonban nem csak új csodákat tárnak elénk, de új kihívások elé is állítanak bennünket.

   

  Az ülő életmód, a félkész vagy az előre elkészített ételek rendszeres fogyasztása, az egyhangú táplálkozás, a környezetszennyezés, a velünk szemben támasztott egyre nagyobb követelmények munkahelyünkön, (elvárás, hogy dolgozzunk egyre többet, gyorsabban és eredményesebben) – mind-mind olyan behatás (stressz), amely az egészségünk elleni legkomolyabb veszélyt jelentik.

   

  A rohanó életmódunk okozta stressz elterjedését semmi sem támasztja jobban alá, mint az, hogy  a depresszió elleni szerek, a nyugtatók és az altatók a leggyakrabban felírt gyógyszerek közé tartoznak.

  E szerek szedése azonban a magukban rejtik a mellékhatások kialakulásának, a hozzászokásnak és a túladagolásnak a veszélyeit is.

   

  Szerencsére egyre több ember keresi a biztonságosabb, természetes módon nyújtott alternatív lehetőségeket.

   

   

  Newseen: biztonságos és hatásos

   

  dr.Nona ezt a készítményt ajánlja megoldásként mindennapjaink stresszhatásaival szemben.

   

  Hatóanyagait dr.Nona úgy válogatta össze, hogy azok megfeleljenek az alternatív gyógyászat évezredes tapasztalatainak: nyugtassanak, jó alvást és közérzetet idézzenek elő.

   

  Minden Newseen kapszula tartalmaz bajkáli csucsókát, golgotavirágot, a komló tobozából kinyert anyagot, citromolajat és természetesen a minden termékben benne lévő holt-tengeri bioorganikus ásványi komplexumot (BOMC) is.

   

  A hatóanyagok mindegyike alkalmas a stressz okozta hatások csökkentésére.

   

   

  Bajkáli csucsóka

   

  A bajkáli csucsóka (Scutellaria baicalensis) a mentafélék családjának egyik tagja.

  Kína és Oroszország északkeleti területein, valamint délnyugat Kína egyes homokos területein honos gyógynövény.

   

  Nyugtató hatása miatt bajkáli csucsókát használnak évszázadok óta egyes kultúrák hagyományos gyógyászatában.

  A kínai gyógyászatban a bajkáli csucsókát nyugtató hatású gyógyszerek előállításánál is felhasználják. Kínában több tanulmányt közöltek már ennek a gyógynövénynek antioxidáns, gyulladást csökkentő és allergia ellenes hatásáról is.

   

   

  Golgotavirág

   

  Észak-, Közép-, és Dél-Amerika bennszülött törzsei évezredek óta használják a golgotavirágot nyugtatóként és fájdalomcsillapítóként.

   

  Európában bizonyos gyógyszerek előállításánál hozzáadott szerként alkalmazzák azért, hogy a gyógyszerek által okozott mellékhatásokat - szívdobogásérzés, szorongás, álmatlanság, fájdalom és magas vérnyomás - csökkentse.

   

  Egy 2001-ben kiadott tanulmány (Clinical Pharmacy és Therapeutics Journal) szerint a golgotavirággal kezelt, betegeknél a szorongásos tünetek jobban  csökkentek, mint azoknál, akik ugyanilyen panaszokra ható gyógyszerkészítményeket szedtek.

   

  Egy alkoholfüggőséggel foglalkozó tanulmány (Ethnopharmacology Journal) szerint az elvonási tüneteket 90%-ban csökkentette a golgotavirág hatóanyagának alkalmazása.

   

   

  Komló toboza (termése)

   

  A komló leginkább a sörfőzés alapanyagaként ismert. Keserűanyagot tartalmaz, melynek gyógyhatást tulajdonítanak a természetgyógyászatban.

   

  A központi idegrendszerre gyakorolt enyhe nyugtató hatása miatt ezt az anyagot alkalmazzák alvászavarnál, nyugtalanságnál és szorongásnál a tünetek enyhítésére. Ösztrogén tartalma miatt a változókor okozta panaszoknál (klimax) - nyugtalanság, forróságérzés (hőhullám) - is alkalmazzák.

   

   

  Citromolaj

   

  A citromolajat világszerte felhasználják a gyógyszerek és a kozmetikumok gyártásánál. Több tanulmány foglakozott már azzal, hogy ha a citromolajat más gyógynövény kivonattal együtt - pl.: valeriána - alkalmaznak, akkor ez nyugtató hatású. Kamillával keverve szorongást csökkentő és nyugodt alvást elősegítő hatása lehet.

   

  Legutóbbi tanulmányok szerint azoknál, akiknek nagyobb adag citrom olajat tartalmazó szert adtak, nyugodtabbak és éberebbek voltak, mint azok, akiknél a kisebb olajtartalmú készítményt, vagy hatóanyag nélküli szert (placebo) alkalmaztak.

   

   

  Bioorganikus ásványi komplex

   

  A Holt-tenger, nevével ellentétben - élő és virágzó.

   

  Vize és iszapja létfontosságú tápanyagoknak, sóknak és nyomelemeknek a lelőhelye a Földünkön.

   

  Azoknak a mikroszkopikus szervezeteknek, amelyek a Holt-tenger vízében életben maradnak, erős antioxidáns hatást tulajdonítanak.

   

  Dr.Nona hosszas kutatómunkája során létrehozta a bioorganikus ásványi komplexet (BOMC) ezt az egyedülálló anyagot, amely olyan különleges ásványi- és tápanyagokból áll, melyek csak a Holt-tengerben találhatóak meg.

   

  Ez a különleges anyag megtalálható az összes, dr.Nona által kifejlesztett termékben.

   

   

  A Newseen hatásai:

   

  Nyugtató hatással van a szervezetre, normalizálja a központi idegrendszer működését. Növeli a koncentrációt.

   

  Ajánlott stresszből adódó ingerültség, álmatlanság, depresszió esetén. Segít a stressz okozta szív- és keringési rendszer megbetegedésének kezelésében,továbbá megerősíti a szervezetet teljes testi és idegi kimerültség esetén, lelki egyensúlyt és nyugalmat ad.

   

  A bajkáli csukóka nyugtató hatásának hatékonysága meghaladja a szúrós gyöngyajak (Leonurus Cardiaca) és az orvosi macskagyökér (Valeriana officinalis) hatását, a belőle készült készítményeknek nincs toxikus hatása.

   

  Ezen kívül megerősíti a szervezetet, serkenti a szív működését, fiatalító hatása van, csökkenti a feledékenységet, és az allergiát. Serkenti az epe működését, segít megtisztítani a szervezetet a huruttól. Vizelethajtó, antibakteriális hatása van. Bőrbetegségek esetén csökkenti a gyulladást.

   

  Ha az Ön életében mindennapos a szorongás, a stressz és a nyugtalanság, akkor ez előbb-utóbb az egészsége rovására mehet.

   

  Próbálja ki a Newseent minél előbb, és használatával megtapasztalhatja azt az évezredes bölcsességet, ami a hagyományos gyógymódokban rejlik.