• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  E-mail

   

   

   

  Ebben a fejezetben azokról a belsőleg használt Dr.NONA készítményekről esik szó, melyeket biológiailag aktív étrendkiegészítőknek nevezünk.

   

  Az étrendkiegészítők természetes aktív anyagok koncentrátumai (ideértve az esszenciális tápanyagokat is), melyeket külön vagy a táplálékkal együtt használunk. Növényi és ásványi alapanyagokból készültek.

   

  Ennél a termékcsoportnál is az alapanyag nagy részét a holt-tengeri bioorganikus-ásványi komplexum (BOAK) képezi, ám a kozmetikai termékektől eltérően az étrendkiegészítők nyomelemeket és vitaminkomplexumot is tartalmaznak, melyek kitűnő antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.

   

  A Dr. NONA International Ltd. által előállított étrendkiegészítők fontos előnye az egyedi technológia, a mikrokapszula eljárás, mely segítségével a tartalom a szervezetbe változatlan állapotban kerül, így az érrendszeren keresztül a hatékony anyagok szinte a szervezet minden részébe eljutnak.


  Az étrendkiegészítő termékek hatását az autotróf rendszer még azzal is erősíti, hogy a szervezet sejtstruktúrájának megújításában az elhalt sejtek struktúráját ("szilánkjait") hasznosítja.

  A Dr. NONA étrendkiegészítők mindegyikének neve "seen"-re végződik, ami kínaiul hosszú életet jelent. Ez a tény azzal áll összefüggésben, hogy a keleti, pontosabban kínai filozófiában a világ és minden benne lejátszódó folyamat alapja a két ellentétes jelenség: az aktív férfi - Nap (Jang) és a passzív nő- Hold (Jin) kölcsönhatása és egysége.

  Minden emberben, függetlenül attól,hogy nő-e, vagy férfi, ezek a jelenségek és kölcsönhatások meghatározzák személyiségét, aktivitását az életben és a társadalomban,jellemét stb.

   

  A növényi alkotóelemek, melyek az étrendkiegészítőkben találhatóak, a Jang és a Jin kölcsönös egyensúlya szerint lettek feldolgozva, amit a tibeti orvoslásból vettünk át, mely minden növényt két csoportra oszt - melegre és hidegre. A Jin és a Jang egyensúlyának visszaállítása a szervezetben az egészséges szervezet és annak további fejlődésének alapja.

   

  Az étrendkiegészítők összetétele főleg a következő célokat szolgálja:

  - a táplálkozás szempontjából pótolhatatlan anyagok elégséges mennyiségének egyszerű bevitelét 

  - növelni a szervezet ellenálló képességét a környezet káros hatásaival szemben, főleg a környezeti szempontból szennyezett területeken élők esetében;

  - megerősíteni és meggyorsítani a mérgező anyagok kiválasztását a szervezetből.

  A Dr. NONA International Ltd. által előállított étrendkiegészítők használatának maximális hatása nagymértékben függ a rendszeres szedésüktől, különösképpen a külsőleg használatos termékekkel való kapcsolatuk során.

   

  Szervátültetés után lévő betegek ne használjanak belsőleg alkalmazandó termékeket!

   

  Termékek:

  -Gonseen tea   

  -Goldseen (Q10 koenzim)

  -Fázis3

  -Chocoseen  

  -Ravseen

  -Pulmoseen

  -Lovseen

  -Reumoseen

  -Femseen

  -Okseen

  -Yamseen

  -Cleanseen

  -Dakseen

  -Soupseen

  -Lookseen

  -Newseen

   

   dr.Nona International Ltd.