• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Szállítási feltételek E-mail

  Fizetés módjai

   

  ·         Utánvétel: a termék átvételekor személyesen a postásnak kell fizetni.

            Minimális költsége: 1.270,- Ft - a költség a vásárolt termék súlyával és értékével az MPL szállítási szabályzatának megfelelően változhat.

  ·          Banki átutalás: banki átutalással előre, a Naturalpatika honlap tulajdonosának - NaturalPatika Webshop Kft., a Takarékszövetkezet Banknál vezetett számlájára: 57800026-10058217 (kérem, jelölje meg a megrendelő nevét az átutaláson)  A vételár beérkezését követő munkanapon azonnal postázzuk a terméket, ajánlott levél formájában. Előre utalásnál postaköltséget a vásárlónak nem kell fizetnie.

  ·         Belföldi postautalvány: a termék átvétele után a vásárlónak személyesen a kell a Magyar Postán befizetni. A vételár feladás költsége a Vásárlót terheli.

  NaturalPatika Webshop Kft. internetes oldalán szereplő termékek árai tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.

  Előre utalás esetén (az esetleges szállítási költséggel emelt) végösszeg beérkezése után 1 munkanapon belül kerül sor a megrendelt árut kiszállítására.

  A számla végösszegét az esetleges szállítási költséggel együtt banki utalással, vagy postai úton "Belföldi  postautalványon" kell megfizetnie.

   

  A szállítás módjai 

  Alacsony méretű, vagy kis darabszámban rendelt termékek szállítása borítékban, légpárnás borítékban, míg a nagyobb méretű termékek dobozban történik.

   

  Szállítási feltételek 

  A megrendelt csomagokat a Magyar Posta Zrt. kézbesíti.

  Banki előreutalás, Belföldi poostauutalványon, valamint egyösszegű 45.000,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

   

  A kézbesítést a Posta két alkalommal kísérli meg.

  Amennyiben nem tartózkodik otthon, a postás értesítőt hagy az Ön postaládájában.

  Ha a második alkalommal sem sikerült a személyes kézbesítés, a címzett az értesítővel, az ellenérték megfizetését követően kiválthatja a küldeményt a helyi postahivatalban. A megrendelt árut a rendelést követő 2-3 munkanapon belül tudjuk kiszállítani.

   

  Az elállás joga

   

  Megrendelése során Ön élhet a NaturalPatika Webshop Kft. Általános Szállítási feltételeiben felsorolt, a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

  Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.

  Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru – eredeti, csomagolt, lezárt formában történő visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.

  Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru vissza szolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

   

  Gárdony, 2016. január 8.