• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Szállítási feltételek E-mail

  Fizetés módjai

   

  ·         Utánvétel: a termék átvételekor személyesen a postásnak kell fizetni.

            Minimális költsége: 1.270,- Ft - a költség a vásárolt termék súlyával és értékével az MPL szállítási szabályzatának megfelelően változhat.

  ·          Banki átutalás: banki átutalással előre, a Naturalpatika honlap tulajdonosának - NaturalPatika Webshop Kft., a Takarékszövetkezet Banknál vezetett számlájára: 57800026-10058217 (kérem, jelölje meg a megrendelő nevét az átutaláson)  A vételár beérkezését követő munkanapon azonnal postázzuk a terméket, ajánlott levél formájában. Előre utalásnál postaköltséget a vásárlónak nem kell fizetnie.

  ·         Belföldi postautalvány: a termék átvétele után a vásárlónak személyesen a kell a Magyar Postán befizetni. A vételár feladás költsége a Vásárlót terheli.

  NaturalPatika Webshop Kft. internetes oldalán szereplő termékek árai tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.

  Előre utalás esetén (az esetleges szállítási költséggel emelt) végösszeg beérkezése után 1 munkanapon belül kerül sor a megrendelt árut kiszállítására.

  A számla végösszegét az esetleges szállítási költséggel együtt banki utalással, vagy postai úton "Belföldi  postautalványon" kell megfizetnie.

   

  A szállítás módjai 

  Alacsony méretű, vagy kis darabszámban rendelt termékek szállítása borítékban, légpárnás borítékban, míg a nagyobb méretű termékek dobozban történik.

   

  Szállítási feltételek 

  A megrendelt csomagokat a Magyar Posta Zrt. kézbesíti.

  Banki előreutalás, Belföldi poostauutalványon, valamint egyösszegű 45.000,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

   

  A kézbesítést a Posta két alkalommal kísérli meg.

  Amennyiben nem tartózkodik otthon, a postás értesítőt hagy az Ön postaládájában.

  Ha a második alkalommal sem sikerült a személyes kézbesítés, a címzett az értesítővel, az ellenérték megfizetését követően kiválthatja a küldeményt a helyi postahivatalban. A megrendelt árut a rendelést követő 2-3 munkanapon belül tudjuk kiszállítani.

   

  Az elállás joga

   

  Megrendelése során Ön élhet a NaturalPatika Webshop Kft. Általános Szállítási feltételeiben felsorolt, a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

  Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.

  Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru – eredeti, csomagolt, lezárt formában történő visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.

  Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru vissza szolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

   

  Gárdony, 2016. január 8.

   
  
  Naturalpatika hírküldő
  Naturalpatika - hírküldő


  HTML formátum?