• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Parfümök
  Parfüm és arcszesz E-mail

  PARFÜM VAGY EAU DE TOILETTE?

  Minden illatszer meg kell hogy feleljen bizonyos törvényeknek és szabványoknak.


  Például az illatszertermékek széles skálája esetében a szakértők három elemet határoznak meg, melyek harmonikus struktúrát alkotnak.

   

  Amikor felvisszük a parfümöt a bőrre, először csak az első "érzékszervi" ingereket érezzük, melyek főleg az illóanyagoknak köszönhetőek.

  5-10 perc után jelennek meg a kevésbé illékony  anyagok, az ún.fejanyagok. Csak 20 perc elmúltával érezzük magát a parfüm illatát. Ez az aroma az illat alapkompozíciója, mely stabil anyagokból áll.

   

  Minél nagyobb az alaparoma részesedése a kompozícióban a gyorsan illó anyagokhoz képest, annál koncentráltabb és stabilabb a parfüm. Ezért az illatszer termékek parfümökre, Eau de parfum-ra, és Eau de toilette-re oszlanak.


  Az alaparoma mértéke a parfümöknél a legnagyobb, mert ezek a legtartósabbak,ami az illatukat illeti, az állandó illatanyagok mértéke 50% vagy még több. A flakonok űrtartalma kicsi: 2- 10 ml .

  Az Eau de parfum illata finom és kevésbé tömény, az alaparoma mértéke kevesebb, mint 40%, mennyisége 15 - 45 ml. Az Eau de tbilette 75 - 200 ml kiszerelésben kapható, az alaparoma mértéke 25-30%.


  A hagyomány szerint a parfüm nem rendelkezik porlasztóval, csak az Eau de parfum és az Eaude toilette flakonjain lehet ilyen.

  A porlasztó használata nagyon hasznos,mert meggátolja a mellékanyagok bekerülését a flakonba, melyek savképzést idézhetnének elő, ezzel pedig az illat változását.

   

   

  A Dr. NONA parfümök és borotválkozás utáni arcszeszek 100 ml kiszerelésben és porlasztóval együtt kaphatóak, és ezért, az illatanyagok koncentrációjától függetlenül hagyományosan az "Eau de toilette" kategóriába tartoznak, ám a kompozícióban található alaparoma mértéke és állandósága szerint a parfümnekfelelnek meg.

   

  Praktikus tanácsok:

   

  - A parfümöt, dezodort és testápoló tejet a fürdő vagy tusolás után azonnal alkalmazzuk,amikor a test még forró. Az aroma így tovább hat.

  - Mivel a meleg bőrrel való kapcsolat során gyakran egyedi illatok keletkeznek,elsősorban olyan helyekre vigyük fel a parfümöt, ahol vérerek találhatóak: a nyak alsó részére, a fül mögötti részre, a könyök belső részére, a csuklóra, a térdhajlatra.

  Cseppnyi mennyiségben felvihetjük a parfümöt a fülcimpára, a mellek közötti részre, a vállak külső részére és az ujjakra.A bőr ezeken a helyeken sokkal melegebb, és a hő lehetővé teszi az illat teljes elterjedését. A parfüm ezeken a helyeken tovább megmarad,terápiás hatásateljes értékű.

  - A parfümöt ezentúl az olyan ruhadarabokra is felspriccelhetjük, mely nem érintkezik a testtel - kabát, sapka, szvetter, stb. A parfüm  leginkább a természetes anyagokon nyilvánul meg (gyapjú,len, pamut).

  - Az aroma nagyon jól megmarad a hajon. Mosás és szárítás után vigyük fel a parfümöt a hajunkra is.

  - Parfümözés után csuklóit egymáshoz dörzsöli? Ez nem jó. Ezzel "megsérti" az illatot, megsérti finom struktúráját és állandóságát.

  - A bors, a hagyma és a fokhagyma illata a pórusokon át még másnap is távozik. Igy a parfüm is változtatja illatáta bőrön.

  -A terhesség, menstruáció és a hormonális készítmények szedése megváltoztatja a verejték vegyi összetételét, ezért a parfüm teljesen más illatú lehet.

  - A Dr. NONA parfümöt nem kell hideg helyen tárolni, ahogyan az néhány parfüm esetében szokás. Ajánlatos viszont sötét helyen,  a napsugarak hosszútávú hatásától mentes helyen tárolni.

  - Az illat meghatározása során soha ne  lélegezzük be az illatot közvetlenül a flakonból, a hatás csalóka lehet. A parfüm olyan, mint egy szimfónia. Amikor megnyitjuk a flakont, minden hang kifelé szeretne áramolni. A bőrre való felvitel után a parfüm minden hangja harmonikus lesz.

  -A Dr. NONA parfümöt és borotválkozás utáni  arcszeszt nők és férfiak egyaránt használhatják. Egészen új illat keletkezik mindkét  illat egyidejű használata során -házastársi illat keletkezik.

  - Más ismert parfümmárkáktól eltérően a Dr. NONA parfümöt napozás elött is használhatjuk- a bőrön nem maradnak sötét foltok.

  - Cseppentsünk néhány parfümcseppet a párnánkra,és megszabadulunk az álmatlanságtól.

  - Zsíros bőrön az aroma gyorsabban nyilvánul  meg, mint száraz bőrön.

  - A képzeletnek nincs határa: egy csepp parfüm  a levélpapíron azt az érzést kelti, mintha ott lennénk a cimzett mellett;
  - hogy a 
  parfüm "bennünk legyen", cseppentsünk néhány cseppet alsónemunk mosása során a vízbe  vagy ha sós fürdőt veszünk akkor abba;
  - pár cseppet csepegtessünk a gőzölővasaló 
  vizébe - a vasalt ruha így sokáig megtartja a parfüm illatát.

   

  Mikor használjuk a Dr. NONA parfümöt?

   

  Rosszkedv és önbizalom hiánya setén.
  A szexuális kedv csökkenése esetén.
  Fejfájás és álmatlanság esetén.
  Fáradtság, csökkent lelki és testi tónus esetén.
  Enyhe vérzés során, repedések keletkezésekor és
  apró sérülések esetén.
  . A golyós dezodorok nagyon hatásosak a bőr sötét foltjai esetében és a hónalj bőrirritációja esetén, foként elhízott embereknél.
  Hónaljszőrtelenítés utáni (dezodor) és
  borotválkozás utáni (borotválkozás utáni arcszesz) bőrirritáció kezelése esetén;
  Fontos üzleti tárgyaláskor.
  Az első randevún és az intim kapcsolat 
  megerősítése céljából.
  . Munka során a jobb koncentráció érdekében,
  otthon és pihenéskor az ellazulás érdekében.

   

   

   Válaszolja meg a kérdést saját magának: miért előnyös a dr.Nona termék az Ön számára?