• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............

  View Guestbook

  Written by Mérei Éva at csütörtök 6 december 2012, 14:39 Homepage Email Browser IP Address 
  Kérem jelentkezzen, illetve ­írjon nekem, aki használta Helicobacter pylorira a dr. Nona Szájvizet és a Fázis 3 kapszulát. Sűrgős!
  Written by Kuthi László at szombat 1 szeptember 2012, 18:08 Email Browser IP Address 
  Üzenet: Tisztelt Cimzett!

  A helikobakter elleni természetes gyógymódot keresem - de veszettül, mert szinte minden gyógyszerre allergiás vagyok és öreg (67) éves is! Nos, senki nem értelmeset nem írt még le ide és azt sem hogyan kellene alkalmaznom! A világ minden kincsét odaadnám, ha megoldaná valaki ezt a dolgot, ugyanis állítólag ettől van refluxom is és ezer kínom, amit már nagyon el szeretnék felejteni és még pár évet élni ezen a földön! Mindenki tanácsát igen szépen megköszönném.

  Tisztelettel:
  László
  Written by Zsuzsa at péntek 31 augusztus 2012, 06:58 Email Browser IP Address 
  Tisztelt Doktornő!

  A Femseen nekem sokat segített, (nem beszélve a családomról :-) ) mert kisimultak a hangulati ingadozásaim és elmúlt a bennem lévő, szinte állandó feszültség.
  Ajánlottam a barátnőmnek és kb. egy hónapja ő is szedi. Szinte teljesen megszűntek a hőhullámai és egyéb panaszai. Nagyon örül neki (nem beszélve a családjáról :-D ) Nagyon köszönöm.

  Tisztelettel: Kissné Zsuzsa
  Written by Anton Józsefné at kedd 28 augusztus 2012, 07:21 Email Browser IP Address 
  Femseen: A termék beváltota a hatást, amit vártam tőle! Köszönöm! Tisztelettel: Anton Józsefné
  Written by Cs.Marcsi at vasárnap 19 augusztus 2012, 14:05 Email Browser IP Address 
  Én 2 éve találtam rá a FEEMSEN-re, az interneten fedeztem fel. Nagyon rossz volt a közérzetem a változókori tünetektől, nagyon megviselt, és sokat szenvedtem alvászavar, verejtékezés, ingerlékenység. Sok minden egyéb terápiát kipróbáltam , de a tünet nem szűnt . A FEMSEEN szedése után kb. 2 héttel a tünetek megszűntek nálam, az első két héten napi 2 majd azután napi 1 alkalommal szedtem, ezt fél évente 1 x megismétlem.
  Minden változó korú hölgynek javaslom ,nagyon jó a közérzetem, azóta a tünetek nincsenek jelen a testemben. Köszönöm. Üdvözlettel: Marcsi
  Written by Csilla at péntek 17 augusztus 2012, 14:49 Email Browser IP Address 
  10 nappal ezelőtt kezdtem enni a Femseent, és már most ritkábbak és enyhébbek lettek azok az elviselhetetlen hőhullámok, izzadás, erős szívdobogás és idegesség. Végre valami ami tényleg használ . Remélem az idő haladtával ez egyre jobb és jobb lesz. Köszönöm szépen, mindenkinek ajánlani fogom!
  Written by Csilla at hétfő 6 augusztus 2012, 12:36 Homepage Email Browser IP Address 
  Ma megrendeltem a Femseen tablettát, hatalmas reményekkel teli várom. 20 percenként kínoz ez az utálatos izzadás, se éjjelem se nappalom miatta, a szívem össze-vissza ver, ideges, feszült vagyok. 4 hónapig ettem a liviál hormont is, de már a végén az sem segített. Mivel 2009 -ben eltávolították a petefészkeimet és a méhemet is egy daganatos betegség miatt, azóta szenvedek a klimaxos tünetek miatt. Rengeteg gyógynövényes terméket is kipróbáltam, de semmi nem segített. Ez a Femseen készitmény az utolsó³ reménységem, nagyon bízom, hogy ez majd segít. Bizalommal tölt el a sok pozitív visszajelzés. 46 éves vagyok és szeretnék normális életet élni még :)
  Written by Krisztina at szombat 28 július 2012, 16:37 Email Browser IP Address 
  Tisztelt Cím! Ahogy látom, lassan egy éve történt utoljára bejegyzés, azok is a Femseent köszönték hálásan. János kérdései engem is érdekelnek, azaz:
  -biztosan elpusztítja-e a Helicobactert a szájvíz+kapszula kombináció, vagy csak valamiféle kordában tartja?
  -mi az oka a félévenkénti ismételtetésnek? (hiszen valóban nagyon magas a termékek ára) -feltétlenül szükséges-e a 60-90 nap, vagy elég mondjuk 45, ha fekélyem nincs, gyomorpanaszaim sem igazán, de van reflux, és a felmart nyelőcső torok, mandula közül valamelyik állandóan gyulladásban van? (a Helicobactert biorezonanciával állapították meg) Válaszukat előre is köszönöm, Üdvözlettel,Krisztina
  Written by Dömény Judit at szerda 17 augusztus 2011, 21:09 Email Browser IP Address 
  Kedves Mária!  Örömmel értesítem, hogy javulás történt hőhullám ügyben, pár napja nem érzem a kínzó hőhullámokat, csak enyhén melegem van, ami szerintem természetes nyáron. Éjjel is jobban alszom, néha ugyan felébredek, de akkor sincs az a borzasztó izzadás. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan szedjem tovább a Femseent, csökkentsem-e és meddig szedjem Ön szerint.

  Válaszát köszönöm: Dömény Judit
  Written by János at szombat 13 augusztus 2011, 15:11 Email Browser IP Address 
  Érdeklődöm, hogy pl. a dr. Nona szájvíznek, és a Fázis3-nak van-e valamilyen magyar engedélye?
  Valóban elpusztítják ezek a szerek (amik csak nyomelemeket tartalmaznak főként) a Helicobacter-baktériumokat,vagy csak kordában tartják?
  Ha az utóbbi igaz,ugy elég soknak tartom az árukat,mivel évente kétszer kell 90 napos kúrát tartani,vagyis 12 hónapból fél évig szedni kell: ez 2x2 Fázis3 kapszulával számolva,12 doboz évente, plusz 12 flakon szájvíz, ami több mint 300.000,- Ft évente, és ha nem múlik el, akkor rendszeresen ennyi évente. Ez elég sok,bár ha biztosan használna,akkor néhányan meg tudnák venni.
  Ilyen nagy tételnél van-e kedvezmény, vagy engedmény, rendszeres, nagyobb mennyiségű vásárlásnál?
  Mellékhatásuk van-e, előfordult már ilyen? Voltak kísérletek ezzel kapcsolatban? Kb. milyen nagyok a kapszulák (Fázis3): normál, kisebb,nagyobb a normálnál? Át lehet-e tenni a kapszula tartalmát a gyógyszertárakban vehető kemény kapszulákba (mivel az normál , illetve annál kisebb méretű, és én kissé nehezen tudok nyelni) ?
  Elnézést a hosszú levélért,de ezek a dolgok - gondolom, - sokakat érdekelnek.
  Tisztelettel: János
  Written by Zsuzsa at péntek 12 augusztus 2011, 16:53 Email Browser IP Address 
  A hosszú évek során, mióta a klímax-szal küszködöm sok mindent kiprábáltam, gyógyteák, hemeopátiás és egyéb növényi alapanyagú készítmények. Eddig a Femseen kapszula bizonyult a leghatásosabbnak. Már egy héten belül jobb volt a közérzetem, és ez kb. fél évig így is maradt. Most ismét szükségét érzem szedni, bízom benne, hogy ugyan olyan jó hatással lesz rám.
  Written by Pápai Erika at vasárnap 31 július 2011, 13:43 Email Browser IP Address Location 
  Kedves Mária !
  Szeretnék beszámolni a Femseenről szerzett tapasztalatomról.
  Hát hol is kezdjem ?
  Lassan 1 hónapja szedem, eleinte napi 2x, de mostmár csak napi 1x.
  Két hét után kezdtek enyhülni az addig kinzó tünetek és napról napra jobban érzem magam.
  Igaz minden problémámat még nem oldotta meg, de legalább a hőhullámok szinte megszüntek és már nem hizok, ill fogytam is egy keveset.
  Persze odafigyelek az étkezésekre, nem vacsorázok és tornázok minden nap.
  Egyszóval hálás vagyok, hogy rátaláltam Önökre és erre a "csodaszerre".
  Written by Ibimama at vasárnap 17 július 2011, 08:56 Email Browser IP Address 
  Három hónapja szedem a Femseen kapszulát és nagyon meg vagyok elégedve a hatással. Megszűntek a kellemetlen hőhullámaim, nyugodtabban alszom.
  Written by Varga Jánosné at szerda 22 június 2011, 06:48 Email Browser IP Address Location 
  A Femseen kapszula szedése utáni harmadik héten kezdtem érezni,hogy csökkennek a hőhullámaim, majd lassan elmúltak.
  Már az alvásom is nyugodtabb és kipihentebbnek érzem magam.

  Written by Kovács Ilona at szerda 2 március 2011, 17:45 Email Browser IP Address Location 
  A Femseen használata nagy mértékben javította a közérzetemet, különösen az éjszakai hideg-izzadások megszűnése jelent nagy megkönnyebbülést.
  Azt gondolom, laikusként, hogy ezentúl egy másnaponként szedett kapszula talán már rendben tartaná a lehetőségekhez képest a hormonszintemet.
  Köszönettel: Kovács Ilona
  Written by Sné. Zsuzsa at csütörtök 3 február 2011, 09:44 Email Browser IP Address 
  40 éves nőként 1 éve 8-12 hétre menstruáltam, borzalmas hőhullámok, szívverés, depresszó­ vagy rossz hangulat kíséretében.
  Az orvos azt mondta: szedjek hormont vagy ne foglalkozzak vele.!!
  Eddig 1doboz FEMSEEN-t (2 hónap) szedtem be és a tüneteim már elmútak! 4hétre megjött..most várom a következő. 4.hetet. A siker még azzal is nőtt, hogy 1 év alatt 10 kiló jött fel, eddig meg se mozdult, de most januártól, már 3kg-ot fogytam!!! Mindenért KÖSZÖNET!!! A kúrát még 2 hónapig folytatom! Referálok majd a hatásró!!
  Üdvözlet és sok sikert mindenkinek!
  Written by Szánti Domonkosné at szombat 1 január 2011, 18:05 Email Browser IP Address Location 
  Kedves dr.nő!

  Nagyon örülök hogy megtaláltam ezt a terméket, mert évek óta szenvedek a klimax tüneteitől, mint 53 éves nő.
  Már szinte minden gyógyterméket kipróbáltam ,természetesen nem gyógyszereket, de semmi nem segített.
  Most kitartóan, 2 hónapig szedtem a Femseen-t, ami rendbe hozta az állapotomat, egyszerűen felszabadultam, újra nem ver óránként a víz ,tudok éjjel aludni, igaz karácsonyi ajándékként kaptam ezt, igaz 9 hónap után visszajött a ciklusom, de ez nem zavar annyira, mint a rengeteg kínlódás, ami 3 éve tartott nálam. Remélem, hogy ténylegesen ennek a terméknek köszönhetem ezt a változást.
  Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb is lettem. Szeretnék megint rendelni 1 dobozzal.
  Különben meddig lehet ezt szedni, nem gond ha folyamatosan eszem,nem hízok meg a szója miatt?

  Én ajánlom minden nőtársamnak!!!

  Kérem ajánljon még más termékeket is amit jónak tart ebből a családból, mert nálam bevált ez.

  Szánti Domonkosné
  Written by G.-né Éva at csütörtök 28 október 2010, 21:19 Browser IP Address 
  Nagyon elégedett vagyok a termékkel, a változókori tüneteim szinte teljesen megszűntek és ezáltal a komfortérzetem is normalizálódott.
  Written by Z.-K. Mária at vasárnap 17 október 2010, 19:58 Email Browser IP Address 
  1 kúrát a tavasszal elszedtem és nagyon jó hatású volt, szinte teljesen elmúltak az addig észlelet tüneteim.
  Köszönöm!
  Written by Kriszta at kedd 28 szeptember 2010, 15:18 Email Browser IP Address 
  Tisztelt Doktornő!
  Szeretném megkérdezni, hogy zödhályog kezelésére van-e valamilyen szer. Combigan szemcseppet használok, de nem elég.
  Jó a szemnyomásom (18 hgmm).
  Ráadásul 6,5 dioptriás övidlátásom is van. Várom szives válaszát.
  Tisztelettel Kriszta

  « Previous 1 2 Next »

  Add new guestbook entry

  Name
  Email
  Location
  Homepage
  Rating
  Content
  Anti-spam question Sample anti-spam question
  Your answer