• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  
  Szüntesse meg a gyomorégést, előzze meg a fekélyt, daganatot
  Tárgy: Szüntesse meg a gyomorégést, előzze meg a fekélyt, daganatot
  Küldés dátuma: 2009-06-13 09:15:47
  Kiadás száma: 7
  Tartalom:
  .
  1

   

  Tisztelt [NAME]!

   

   

   

  Bebizonyosodott, hogy a Helicobacter pylori baktérium kiírtása nélkül jelentős a fekélyek kiújulási aránya, ezért Helicobacter-fertőzött fekélybeteg esetén egyúttal a baktérium kiírtását célzó kezelés is javasolt.

   

   

   

  Igaz az is, hogy a modern savtermelést-gátló gyógyszerek, protonpumpa-gátlók, rendkívül hatásosnak a gyomor- és nyombélfekélyek gyógyításában.

   

  Erre a célra jelenleg az egy hétig tartó, három gyógyszerből álló kombinációs kezelést tartanak a legalkalmasabbnak (protonpumpa-gátló és 2 antibiotikum).

   

  De a helicobacter fertőzés kezelése nem megy könnyen, főleg a sok gyógyszer kemény mellékhatásai miatt, bár ezt sokszor az orvosok is alábecsülik.

   

  Ráadásul a helicobacter viszonylag rövid idő alatt ellenállóvá válik a vele szemben alkalmazott antibiotikumokkal szemben.

   

  A szokványos kezelések során rendszerint egyidejűleg kétféle antibiotikumot alkalmaznak, aminek a mellékhatásai természetszerűleg megsokszorozva jelentkezhetnek.

   

   

  A széles spektrumú antibiotikumok, elhúzódó antibiotikus terápia, vagy egyetlen nagy dózisú antibiotikus kezelés is elpusztíthatja a bélflóra nagy részét. Ennek következtében puffadás, hasmenés alakulhat ki.

   

  Az egyensúly megbomlása után a sérült bélflóra már nem tudja ellátni eredeti feladatát, ami pl. emésztési és felszívódási zavarhoz, vagy a szervezet védekezőképességének csökkenéséhez vezethet.

   

  Fenti okok következtében tehát lehet, hogy egy problémát megoldottunk, de szereztünk 2-3 újabbat, amit szintén kezelni kell majd valamivel.

   

   

                  Ugye ezt Ön sem akarja többé érezni?

   

   

  Pontosan a gyógyszerekkel, kemikáliákkal történő antibiotikumos kezelés mellékhatásai miatt fordulnak sokan a gyógynövényekhez, illetve tartanak ki amellett.

   

   

  Állandóan ég, fáj a gyomra?

  Kínzó fádalom, rossz közérzet 

   

  A nyálkahártya ártó és védő mechanizmusainak egyensúlya megbomlik az előbbiek javára.


  A gyomorfekélyek 70-80 százalékát, a nyombélfekélyek 90 százalékát a Helicobacter pylori nevű baktérium agresszív törzsei okozzák.

   

  A nem szteroid gyulladáscsökkentők, az aszpirin, valamint a mozgásszervi panaszokra alkalmazott gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító szerek a további leglényegesebb ártó tényezők, a stressznek, étkezésnek kisebb jelentőséget tulajdonítunk, azonban a dohányzás, és a mértéktelen alkoholfogyasztás károsan befolyásolja a fekély gyógyulását és fokozzák a kiújulás valószínűségét.

   

   

   

  Szabaduljon meg tőle, aztán felejtse el!

   

   

  Személyes tapasztalat alapján ajánlok most Önöknek a dr.Nona termékek közül kettőt, melyekkel egyszerűen és mellékhatás mentesen szabadulhatnak meg a gyomrukban jelenlévő, kellemetlen panaszokat és tüneteket okozó baktériumoktól, a kínzó gyomorégéstől, fájdalomtól és teltségérzéstől.

   

  A dr.Nona „Szájvíz” és a Fázis3 termékek 60-90 napos használatával nem csak a Helicobactertől szabadulhat meg, de az általa kiváltott krónikus gyomornyálkahártya gyulladás (ami már a fekély előfutára) is orvosolható.

   

  Mindez mellékhatások nélkül, a bélflóra egyensúlyának megőrzésével úgy, hogy közben szervezetünket nélkülözhetetlen sókhoz, ásványi anyagokhoz is juttatjuk egyben.

   

   

  A dr.Nona „Szájvíz” összetevőinél fogva (holt-tengeri víz; kamilla, kakukkfű, citrom, zsálya, menta olaj-esszenciák) alkalmas a nyálkahártya sebek (jelen esetben a fekély) kialakulásának megelőzésére és gyógyítására, vérzés csökkentésére, az esetleges gombás (candida) felülfertőződés eliminálására is.

   

  A Fázis 3 készítmény összetevői: cink, B5- és B6-vitaminok, biotin, cisztein és metionin aminosavak; a holt-tengeri bio-organikus ásványi komplexum.

   

  Ezen összetevőinél fogva alkalmas a gyulladt, sérült, fekélyesedésnek indult, netán mikrovérzéses gyomornyálkahártya alternatív kezelésére és a szervezet általános védekezőképességének javítására, ami a teljes gyógyulás alapvető feltétele.

   

   


  Mi történik, ha használom ezeket a termékeket?

   


  Panaszai tünetei csökkenését már egy hét múlva észre fogja venni.

  Nem kínozza tovább a gyomorégés, az étkezések után jelentkező felhasi teltségérzés, a túl sok sav okozta nem szív eredetű mellkasi fájdalom, krónikus köhögés, hörghurut, rekedtség, égő torokfájás.

   

  Évenkénti kúraszerű használatával nagy eséllyel elkerülhető a rákmegelőző állapot kialakulása, mely a krónikusan gyulladt nyálkahártya, illetve  a meglévő fekélybetegség talaján alakul ki (statisztika szerint minden 20. betegnél az előfordulás kockázata megnő).

   

   

  Hogyan használja a termékeket? 

   

   

   

  Helicobacter fertőzöttség, diagnosztizált fekélybetegség esetén:

   

  1 kupaknyi szájvizet hígítson fel 3 dl folyadékban és a nap folyamán 3 részletben fogyassza el.

   

  15 napon keresztül 2x2 Fázis3 kapszula, majd reggel 2 kapszula.

   

  A kezelés ajánlott időtartama 60-90 nap

  Ajánlott évenként 1x megismételni.

   

   

  Megelőzésre: gyakran jelentkező, vagy állandósult gyomorégés, emésztési panaszok esetén

   

  45 napos kúra javasolt a fentiek szerint. Ajánlott évenkénti ismétlése.

   

   

   

                      Megrendeléshez kattintson a feliratra

   

                                                                Megrendelés

   

   

   

        Jó egészséget kíván:

        dr.Barnás Mária

        naturalpatika@freemail.hu

        [DATE]

        [ISSUENB]

       

  1
  .

  Powered By Joobi

   


  Naturalpatika hírküldő
  Naturalpatika - hírküldő


  HTML formátum?