• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  
  Lassítson! Pihenjen többet!
  Tárgy: Lassítson! Pihenjen többet!
  Küldés dátuma: 2009-05-29 10:25:10
  Kiadás száma: 3
  Tartalom:
  .
  1

   

         Tisztelt [NAME]!


       Folytatjuk a magas vérnyomásról szóló hírlevél sorozatunkat.

   

  A nyugodt élet megteremtésében követjük el a legnagyobb bakikat, amikor azért hajszoljuk, hajtjuk magunkat, mert bizonyos tárgyak, kényelmi és élvezeti cikkek megszerzéséhez akarjuk megteremteni az anyagi fedezetet.

   

  Célunk, hogy majd utána nyugodtan hátradőlhessünk. Azonban elfelejtjük, hogy ez mily kevéssé megvalósítható.

   

  Bármilyen nehéz elképzelni, a megoldás az volna, hogy a megelégedettség ne távoli cél, hanem tartós, belső állapot legyen.


  Környezetünk mindig teremt új megszereznivalókat és igényeket, ennek belátható időn belül, vagyis a nyugdíjas évek végéig nem lesz vége.

   

  Persze lehet jól hangzó tanácsokat adni, de nagyon nehéz megvalósítani őket. Félő, hogy az lesz belőle, hogy ettől kezdve a mindennapok sürgetését tetézzük azzal, hogy a nyugtató tanácsoknak engedelmeskedni nem tudván kudarcélményeket gyűjtünk.

  A kívülálló jó tanácsa - "Pihenj többet, lassíts! Dolgozz kevesebbet!" - soha nem valósítható meg, mert amikor eszünkbe jut, biztosan nem aktuális, mert határidő van, mert a családtagok tőlünk függetlenül szerveződött programja keresztbe tesz.

   

  Ezért a legfontosabb a belső szemléletváltás!

   

  Ha megértjük, hogy nem lehet cél a világnak való megfelelés, és hogy senki nem lophatja el tőlünk az élet szép pillanatait, csakis a mi közreműködésünkkel. Ebből fakad aztán, hogy élvezetünket leljük a pihenésben, megpihenésben.

   

  Kialakul a nyugodt, többiekkel együtt elköltött reggeli, ebéd, vacsora rendje: megértjük, miért voltak olyan jótékonyak régen az asztali áldásra szánt percek vagy az evés utáni nyugodt, beszélgetős üldögélések.

   

  Újra lesz hétvégénk vagy pihenőnapunk, legalább egy-egy nyugodt esténk, megtanuljuk kikapcsolni a munkára vonatkozó gondolatokat. Lesz időnk este átgondolni az előző és a következő napot, és ápolni, rendezni a lelkiismeretünket, engedelmeskedni neki, különben az lesz az egyik legnagyobb stresszforrás.

   

  Tartsa karban egészségét és örüljön az élet minden percének!

   

   

  További kellemes napot és hétvégét kíván:

   

  dr.Barnás Mária

   

   

  http://naturalpatika.hu

   

        [ISSUENB]

        [DATE]
       

   

  1
  .

  Powered By Joobi

   


  Naturalpatika hírküldő
  Naturalpatika - hírküldő


  HTML formátum?