• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  
  Vele, vagy nélküle? - Helicobacter pylori
  Tárgy: Vele, vagy nélküle? - Helicobacter pylori
  Küldés dátuma: 2009-05-17 06:50:05
  Kiadás száma: 1
  Tartalom:
  .
  1

   

         Tisztelt [NAME]!

   

  A Helicobacter pylori nevű baktérium már legalább 100 éve ismert, de csak alig húsz éve állapították meg, hogy a gyomorban megtelepedve a nyálkahártya idült gyulladását, fekélybetegséget okoz.  Jelenleg úgy tudjuk, hogy a baktérium emberről emberre terjed, leggyakrabban már gyermekkorban bekövetkezik a fertőzés. Ezt követően a baktérium a gyomorban évekig, évtizedekig perzisztál. Spontán eliminációjának aránya 1-2 %, hasonlóan a felnőttkori új fertőzésekhez.  A baktériummal történt fertőzés azonban nem jelent automatikusan például fekélybetegség kialakulását.

   

  Jól körülhatárolt kórképekben azonban javasolt kiirtása, pld.: fekély, gyomornyálkahártya aktív gyulladása, gyomor nyirokszerveinek daganata.


  Diagnosztizálása leggyakrabban szövettani mintavétel, kilégzési teszt alapján történik. A vérvétel során kapott pozitív lelet azonban nem jelenti biztosan fertőzés fennállását.

  A baktérium eliminációja kombinált antibiotikus kezelést igényel, melyet orvosa javasol. A baktériumok utóbbi időben tapasztalt fokozódó ellenálló képessége azonban csökkenheti a sikerességi arányt.


  Gyakorlati probléma, hogy a baktérium kiirtása újabb és újabb antibiotikus próbálkozások ellenére is sikertelen.

   

  Ilyenkor érdemes ismételten áttekinteni a fennálló kórképet, szükséges-e feltétlenül a Helicobacter pylori eltávolítása, mert a számos antibiotikus kúra több mellékhatással jár, mint az egyébként várható előny.

   

   

  Mi a fekély?  Fekélybetegségnek nevezzük tápcsatorna nyálkahártya körülírt hiányát, leggyakrabban a gyomor és a nyombél területén figyelhető meg.

   

  Tünetei  a gyomortáji fájdalom, mely gyakran éhgyomorra kifejezettebb, étkezés átmenetileg csökkentheti. Kísérheti hányás, étvágytalanság, súlyosabb esetben fogyás.  Fekélybetegség okai:  A nyálkahártya ártó és védő mechanizmusainak egyensúlya megbomlik az előbbiek javára.


  A gyomorfekélyek 70-80 százalékát, a nyombélfekélyek 90 százalékát a Helicobacter pylori nevű baktérium agresszív törzsei okozzák.

   

  A nem szteroid gyulladáscsökkentők, az aszpirin, valamint a mozgásszervi panaszokra alkalmazott gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító szerek a további leglényegesebb ártó tényezők, a stressznek, étkezésnek kisebb jelentőséget tulajdonítunk, azonban a dohányzás, és a mértéktelen alkoholfogyasztás károsan befolyásolja a fekély gyógyulását és fokozzák a kiújulás valószínűségét.

  Fekélybetegség lefolyása:  A kis kiterjedésű felületes fekélyek néhány héten belül maguktól is meggyógyulhatnak, de megfelelő kezelés nélkül gyakran kiújulnak. Elhanyagolt esetekben súlyos szövődmények léphetnek fel, mint vérzés, a tápcsatorna falának átfúródása, a perforáció, melyek életveszélyes állapotok, azonnali kezelést igényelnek. Szerencsére egyre ritkábban látunk a hosszú ideje fennálló fekélyek okozta hegesedést.  Diagnózis:

  Fekélybetegség gyanúja esetén a jelenleg ismert legkorszerűbb vizsgálati módszer a gyomortükrözés. Í

   

  gy közvetlenül megtekinthetjük a fekélyt, ki tudunk zárni egyéb hasonló tüneteket okozó betegségeket, daganatot. Lehetőség van a gyógyulás ellenőrzésére, valamint Helicobacter pylori kimutatására.  Kezelés:

   

  Lényeges szempont a dohányzás elhagyása, túlzott alkoholfogyasztás mérséklése, rendszeres kiegyensúlyozott étkezés.  A mai korszerű készítmények birtokában szerencsére csak ritkán van szükség műtéti beavatkozásra. Törekedni kell a Helicobacter pylori kiirtására.

   

  A szerkesztő javaslata Helicobacter pylori gyógyszermentes

  ( + mellékhatásmentes) alternatív kezelésére:

   

  dr.Nona Szájvíz

  Phase3 kapszula

   

  Fenti termékeket megrendelheti a Naturalpatikában.

  (http://www.naturalpatika.hu/varegisztracio/megrendel2)

   

   

  Az Ön egészségének szolgálatában:

   

  a Naturalpatika

  www.naturalpatika.hu

   

   

   

  [ISSUENB]

   

  [DATE]

   

         Your Subscription:
        

   

  1
  .

  Powered By Joobi

   


  Naturalpatika hírküldő
  Naturalpatika - hírküldő


  HTML formátum?