www.naturalpatika.hu - Tanuljon meg egészségesnek lenni, és ne legyen rest egészségesnek maradni! Naturalpatika - Változókor, klimax, menopauza, potenciazavar, frigiditás? - dr.Nona megoldások Femseen, Lovseen 
 • купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  
  Klimax könnyedén - sorozat
  Tárgy: Klimax könnyedén - sorozat
  Küldés dátuma: 2009-07-23 17:07:00
  Kiadás száma: 4
  Tartalom:
  .
  1

   

      Tisztelt [NAME]!

   

     

  Szex változókorban

   

  Röviden a klimax alatti és utáni szexuális életről

   

  Kevesebb hőhullámra számíthat a klimax idején, kevésbé lesz érzelmileg labilis az a nő, akinek tartós párkapcsolata van, rendszeres szexuális életet él és képes elfogadni a testében zajló változásokat.


  A szakemberek tapasztalatai szerint sok nő felszabadultabban él szexuális életet 45 éves kora után, mint előtte, legfőképpen azért, mert a változókor eljöttével már nem kell a terhességtől tartani, ugyanakkor ismerik saját érzéseiket, testüket, tudják, mire van szükségük.

   


  A nők negyvenes éveiket elérve pozitív változásokra is számíthatnak, hiszen a szexualitás területén eddig sok tapasztalatra szert tett nők korban hozzáillő házastársukkal, partnerükkel a férfiaknál ebben a korban bekövetkezett változások miatt akár az addiginál nagyobb összhangba is kerülhetnek egymással.

   

  Menopauzában a hormonális változások leginkább hüvelyszárazságot okoznak, de ez a probléma ma már egyszerűen kezelhető.


  Sok nőben okoz gátlást, hogy korunk "szexideálja" a fiatal, karcsú és tökéletes nő, márpedig a legtöbben nem modellalkatúak.

   

  Emiatt sokan küzdenek önbizalomhiánnyal, szégyennel. Főleg kisebb, vidéki településen lehet jellemző, hogy rosszallóan tekintenek az aktív szexuális életet élő középkorú nőre, mondván: ilyenkor már gondolni sem illik a szexre.


  A szakemberek szerint Magyarországon körülbelül minden második embernek szüksége lenne - legalább időnként - szexuális tanácsadásra, ám csak töredékük fordul szakemberhez.


  A klimax idején csökkenő szexuális vágy egyik oka az alváshiány is lehet. Erre az életkorra is jellemző, hogy a nők a napi kötelezettségekkel zsonglőrködnek, és hajlamosak a leginkább fontos dolgok, tehát az egészség, a táplálkozás, a mozgás, társasági élet és az alvás kárára dolgozni.

   

   

  Ne feledje! A változókor nem jelent(het)i a nőiesség megszűnését!

   

  Örömteli éveket kíván a

         Naturalpatika

   
     

     

      A változókor nem jelent(het)i a nőiesség elvesztését!

      Sok boldog órát kíván a Naturalpatika

   

  [DATE]

   

  1
  .

  Powered By Joobi

   


  Naturalpatika hírküldő
  Naturalpatika - hírküldő


  HTML formátum?